Sunday 22 June 2008

Mc Action!

Heissan!
Nyt sitten on oltu jo jonkin aikaa mäkissä töissä ja tykkään työstä vaan
koko ajan enemmän! Olen aina viihtynyt sellaisessa työssä missä tapahtuu paljon eikä ole tylsiä hetkiä (niitä ei todellakaan meinaa Kristiansandin mäkkäristä löytää, mäkki on täällä ihan kultakaivos!).


"Heisan! Spise her eller ta med?"

Päivät menee nopsaan ja asiakkaat on erilaisia. Välillä tulee iso perhe
jonka tilauksen muistamisessa saa käyttää kaikkia muistinystyröitä ja välillä tulee satunnainen jätskin ostaja.Sitten on välillä niitä jotka tilaa sen "oudon jutun", josta tälläinen vihreä mäkkiläinen ei ole koskaan kuullutkaan! Toistaiseksi on kaikille lopulta jokin ruoka eteen saatu.

On tosi hassua että välillä joku sattuu tilaamaan "väärän" purilaisen, jota ei jostain syystä meinaa keittiöstä kuulua. Toisen odotellessa ateriaansa olen myynnyt muille kaikkia mahdollista taivaan ja maan väliltä ja hän joutuu katselemaan kun muut kantavat täysiä tarjottimia onnellisena pöytään. Minä käyn keittiöstä kyselemästä "väärän" purilaisen perään, ja lopulta se löytää tiensä asiakkaan tarjottimelle. Muista siis aina tilata se "oikea" purilainen, niin saat annoksesi nopeasti!;)

Haluaisin haastaa teidät lukijat Mc Armo kamppanjaan! Seuraavan kerran kun menet mäkkiin (tai vaikka Hesee, ettei unohdeta sitä hyvää kotimaista vaihtoehtoa!), niin kohtele hellin käsin sitä vasta-alkajaa, joka koittaa muista millaisiin pakkauksiin mikäkin burgeri on pakattua, ja unohtaa antaa kastikkeen, ruokailiuvälineet ja krutongit salaatin mukana... Niin se vain on että kaikki opettelu vie aikansa:)


"Voi ei! Unohdinko ne ranet ja sen pirtelön! Tulee ihan just..."






3 comments:

Anonymous said...

Hehe...Reija saat kaikki mun sympatiat! :) kuulostaa niin tutulta!
Muista että positiivisella asenteella pärjää aina!
Terv, Merppa

Mimosa said...

Heh Reija..Oot huippu! McArmo kampanja kuulostaa hyvältä!

En tosin täällä käy koskaan Mäkkärissä, mutta eiköhän sitten Suomessa taas mua gluteenittomat hampurilaiset kutsu =D Onkos siellä Norjassa gluteenittomia hamppareita? Tai mikä siellä on norjalainen erikoisuus, vai onko mitään? (lohihamppari?) Hugs! Mimo

Anonymous said...

Heippa!

Merppa: Voidaan sitt joskus ku tavataan vaihtaa parhaita mäkkimuistoja:)
Mimosa: Juu! Täällä on gluteenittomia burgereita:) Tervetuloa, palvelemme teitä ilolla!
Love
Reija